Evenimente

 

Orice eveniment este unic, un moment magic in viața fiecaruia dintre noi, reprezentând o carte de vizita in fața invitatilor, de aceea Trattoria La Tavola Calda vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra oferindu-va atat un MENIU VARIAT cat și o DECORATIUNE PERSONALIZATA.

Indiferent de locul desfasurarii evenimentului (in cadrul locatiei noastre cat si la dumneavoastra) prioritatea noastra este satisfactia dumneavoastra!

Trattoria La Tavola Calda organizeaza diverse tipuri de evenimente corporative.

Orice companie indiferent de marimea ei, ar trebui sa isi sarbatoreasca reusitele. Orice motiv de bucurie, poate aduce un plus afacerii raspalatindu-va munca intr-un mod placut. Evenimentele pot fi organizate atat in locatia noastra, cat si a companiei.

Va punem la dispozitie preparate culinare diverse, o gama de vinuri de inalta calitate si alte tipuri de bauturi, dar si aranjamenete deosebite pentru a da plusul de care aveti nevoie petrecerii dumneavoastra!

Oferta de pret se face personalizata in functie de numarul de persoane, locatie, tipul de eveniment si dorintele dumneavoastra!

Va asteptam cu drag!